Nieuw
Filmdepot 2.0-koppeling

Filmdepot 2.0-koppeling nu beschikbaar

Filmdepot heeft sinds 1 mei een compleet vernieuwde website en API. Met de Filmdepot-koppeling in Ticketlab importeert u eenvoudig nieuwe films met alle bijbehorende informatie. De koppeling is vanaf volgende week beschikbaar voor alle gebruikers.

Filmdepot-website

Yesplan

Yesplan-koppeling

Yesplan is veelzijdige software voor het effici├źnt plannen van evenementen. Met deze koppeling importeert u de programmering automatisch vanuit Yesplan in Ticketlab.

Yesplan-website

Support

Heeft u toegangskaarten gekocht of gereserveerd en heeft u daar vragen over? Neem dan contact op met het theater of de bioscoop.
Contactinformatie vindt u in de mail die u heeft ontvangen bij het kopen of reserveren van de kaarten of op de e-tickets.


Vragen of wensen?

Bent u gebruiker van Ticketlab en heeft u vragen? Dan kunt u deze eenvoudig aan ons doorgeven via onderstaande knop. U kunt ook mailen naar support@ticketlab.nl.

Nu een aanvraag indienen


Handleiding

In de online handleiding is een groot deel van de functionaliteit van Ticketlab beschreven. Deze informatie is bedoeld voor kassamedewerkers en beheerders. Daarnaast vindt u hier informatie over het gebruik van de Ticketlab API. Hiermee kan een webontwikkelaar uw website integreren met Ticketlab.

Ticketlab-gebruikers ontvangen automatisch toegang tot de handleiding. Bent u een derde partij en bouwt u een toepassing voor een van onze gebruikers? Dan kunt u per mail een account voor de handleiding aanvragen.

Naar de handleiding


Support op afstand

Voor het verlenen van support maken wij gebruik van TeamViewer. Een medewerker van Ticketlab kan u vragen deze software te installeren via een van onderstaande links. TeamViewer is voorge├»nstalleerd op alle kassa’s die geleverd zijn door Ticketlab.

QuickSupport

TeamViewer QuickSupport

Met TeamViewer QuickSupport geeft u medewerkers van Ticketlab eenmalig toegang tot uw kassa voor het verlenen van support.

TeamViewer Host

TeamViewer Host

Met TeamViewer Host kunnen medewerkers van Ticketlab support verlenen op de kassa-pc zonder uw tussenkomst.